Onderhoud

Ook voor onderhoud van uw naaimachine kunt u bij ons terecht. Wij maken uw naaimachine schoon, smeren, en stellen uw naaimachine opnieuw af. Bij goed onderhoud voorkomt u vaak onnodige kosten. Ook kunt u de naaimachine jaarlijks na laten kijken, dit voor een speciaal tarief.

Alle merken

U kunt bij ons terecht voor reparatie of onderhoud aan alle merken naai-, borduur- en lockmachines. Merken zoals Brother, Husqvarna, Singer, Babylock, Pfaff, Janome en vele anderen!

Reparatie

Wij zijn een naaimachinespeciaalzaak dat al langer dan 80 jaar gespecialiseerd is in naaimachines. Wij repareren en onderhouden alle merken naaimachines. Elke naaimachine wordt volgens fabrieks gegevens afgesteld en ingeregeld. Ook naaimachines die niet bij ons zijn gekocht zijn welkom. Wij staan klaar om uw naaimachine weer helemaal in orde te maken. Alle reparaties en onderhoud worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Heeft u een vraag?

Bent u benieuwd naar de kosten voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw naaimachine? Via ons contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Vermeld a.u.b het merk en type van uw naaimachine en uw telefoonnummer. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel!

Onderhoud of reparatie nodig?    Neem nu contact met ons op